Друкарня "Ельграф" обрала Rapida 106 для друку на гофрокартонi

30.05.24

Український партнер Swiss Paper Trading Group з квітня виготовляє паковання для роздрібної торгівлі на новій Rapida 106-6+L.

Ігор Левін, голова правління компанії «Ельграф», Міхаель Кьоніг, старший менеджер з продажу компанії Koenig & Bauer, та Володимир Бойцун, директор з маркетингу компанії «Ельграф», під час приймально-здавальних випробувань Rapida 106 на виробництві Koenig & Bauer

Український виробник паковання «Ельграф» минулого року вирішив інвестувати у найсучаснішу аркушеву офсетну машину Koenig & Bauer. Тепер на підприємстві під Львовом працює Rapida 106 із шістьма друкарськими секціями, лакувальною баштою та багатьма іншими технологічними можливостями. Клієнти компанії вже оцінили покращення якості друку і прискорення виробництва їхніх замовлень.

Українське гофропаковання для європейських брендів

ТОВ «Ельграф» є одним із провідних українських постачальників гофропаковання для роздрібної торгівлі, особливо коли йдеться про товари, що потребують особливої уваги та ноу-хау, як-от ніжні фрукти й овочі. Серед клієнтів — відомі ритейлери і власники брендів із понад десяти європейських держав, зокрема Швейцарії, Німеччини, Австрії, Франції та країн Бенілюксу.

«Ельграф» пропонує своїм партнерам повний комплекс послуг: від консультування і планування до виробництва паковання, включно із високоякісним друком, та розширеної логістики. Гофрокартон виготовляють на місці, переважно з використанням переробленого паперу від провідних європейських виробників. Компанія спеціалізується на мікрогофрокартоні, зокрема з F-профілем, що дає численні екологічні та економічні переваги, адже він потребує менше сировини і легший, проте за міцністю не поступається звичайному.

Змонтована на підвищенні Rapida 106 готова до виробництва

Новий рівень виробництва

«Завдяки Rapida 106 ми можемо вивести обслуговування клієнтів на абсолютно новий рівень. І це в усіх трьох площинах: якість, швидкість та екологічність. Особливо нас вразила і остаточно переконала можливість офсетного друку з високою якістю на гофрокартоні з F-профілем», — говорить Ігор Левін, голова правління компанії «Ельграф», відповідальний за інвестиції та корпоративний розвиток.

Обладнання було доставлено і змонтовано у перші тижні цього року, а в березні успішно завершилися пусконалагоджувальні роботи. З початку квітня нова Rapida 106 працює щодня — переважно друкує на гофрокартоні. Машина здатна задруковувати до 18 000 аркушів за годину і всебічно автоматизована (система ErgoTronic тощо).

Головними інвесторами виступили сама компанія та її акціонери.

З 2017 року «Ельграф» є партнером швейцарської Paper Trading Group (PTG), яка базується у м. Невшатель і займається комунікацією, консультуванням, адмініструванням замовлень для європейських клієнтів і таким чином забезпечує надійну реалізацію всіх проєктів.

Машину запустили у квітні. Зліва направо: Володимир Бойцун, директор з маркетингу, Ігор Левін, голова голова правління, та Юрій Смакула, генеральний директор, пишаються інвестицією

«Ельграф» планує подальші інвестиції задля розширення свого асортименту послуг та продукції.

« Baumannperfecta i GUK на drupa-2024

Koenig & Bauer на drupa 2024: бiльше нiж друк »